O dimineață înnorata și capricioasă. Draperiile sunt trase la fereastră, iar în camera pare că încă e noapte. Cățelul meu se ridică, se întinde, apoi își găsește o poziție mai confortabilă pentru a-și continua somnul.

Mă întind și eu, dar nu îmi permit luxul să adorm la loc. Mă așteaptă o grămadă de lucruri de aranjat și rezolvat la job. În timp ce prepar cafeaua, mă gândesc la ce am de făcut în ziua respectivă. Mirosul de cafea proaspăt preparată inundă bucătăria și mă inspiră să am o abordare mai romantică în ceea ce urmează să scriu.

Adevărul e că inspirația este în tot ce te înconjoară, trebuie doar să privești cu atenție!

Mirosul de ploaie și cel de scorțișoară, care vine de la lumânarea parfumată ce arde într-un colț mă inspiră să fiu mai calmă și relaxată.

sursa: freepik.com

Muzica mă inspiră și îmi da energie atunci când obosesc. O melodie de la Vama Veche mă inspiră să mă duc iar pe acea plajă pe care pașii mei o cunosc atât de bine, în locul mereu tânăr, dar cu suflet de rocker bătrân: Vama Veche.

O melodie de la Metallica mă face să visez la https://answear.ro/h/geci-de-piele.html, asortate cu bocanci și bandane colorate.

Cățelul meu mă inspiră să am momente în care să nu iau viață așa de în serios.

Mașina mea mă îmbie să o plimb, să o duc în locuri nevăzute. În locuri frumoase, sălbatice sau amenajate și elegante, nu contează. Doar să călătoresc, să mă desprind de realitatea cotidiană și să merg, să vizitez, să văd locuri noi.

foto din arhiva personala

Vama Veche, atunci când o vizitez, mă inspiră să fiu brutal de sinceră cu mine, să fiu vulnerabilă, să fiu eu, dezbrăcată de toate straturile pe care le-a pus societatea peste mine. Doar un costum de baie, o pereche de https://answear.ro/h/pantaloni-piele.html și ochelari de soare, plimbându-mă pe alei unde nu există cerințe sau presiune socială.

Mama mea mă inspiră să nu renunț, să visez mult și să visez departe, și tot ea îmi da de multe ori puterea să îndeplinesc aceste visuri, prin faptul că are încredere în mine că voi reuși.

sursa: freepik.com

Pritenii mă inspiră să fiu eu, având siguranța că nu mă vor judeca niciodată. Tot ei mă inspiră să trăiesc viața că pe o aventură, să am curaj, să accept provocări și să nu mă tem de eșec, pentru că ei vor fi acolo, ca o vestă de salvare, să mă ajute să lupt cu valurile ce uneori par să mă scufunde.

Și influencerii pe care îi urmăresc cu drag mă inspiră deseori: să mănânc mai sănătos, să fac sport, să ajut planeta recicland și să cred că totul e posibil, dacă îți dorești cu adevărat.

Când nu mai știu cu ce să mă imbrac, https://answear.ro/ mă inspiră oferindu-mi într-un singur loc peste 400 de branduri din care pot alege articolele vestimentare potrivite stilului meu. Iar dacă mă ia valul și fac cumpărături inutile, precum haine care nu o să mă încapă vreodată sau nu mi se potrivesc, pot returna cu ușurință produsele comandate în termen de 30 de zile de la dată livrării.

Viață e plină de inspirație! Un fluture care a aterizat pe pervazul casei tale te poate inspira să trăiești viață la maxim, văzând fragilitatea ei. O prăjitură cu multă ciocolată te poate inspira să realizezi că viața nu e doar despre diete, iar un peisaj superb de toamna îți poate fi sursă de inspirație pentru a fi mai creativ.

foto din arhiva personala

Iar dacă te simți plin de inspirație, am o veste bună: Answear are un concurs de creație vizuală la care poți participa și tu, dacă ai o fotografie care crezi că îi poate inspira pe alții. Toate detaliile sunt pe https://lifespirationstartshere.answear.ro/ .

Inspirația este în tot ce te înconjoară, trebuie doar să privești cu atenție!

Articol scris pentru SuperBlog 2021.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s