Super Blog

Povestea celor trei frati constructori

Se spune ca traiau odata, nu chiar demult, intr-o localitate la marginea unei paduri, trei frati, barbati tineri si proaspat casatoriti.

Fericire mare pe ei, ca si-au gasit toti trei aleasa cam in acelasi timp si au putut face o nunta tripla, care s-a intins pe trei zile si trei nopti, unde s-au baut 30 de litri de vin si s-a chiuit de trei ori mai mult decat la orice alta nunta de pana atunci.

sursa foto: freepick

Fericiti nevoie mare, au impartit banii si darurile de nunta frateste si isi doreau sa isi faca fiecare cate o casa, una langa alta, pentru a fi aproape unul de celalalt.

Au inceput sa faca planul, sa se ducomenteze, sa se pregateasca pentru a incepe constructia, dar aveau viziuni complet diferite si dupa scurt timp au hotarat ca isi va face fiecare casa pe cont propriu, asa cum il taie capul.

Povestea celor trei frati constructori

Fratele cel mic isi dorea sa cumpere materiale de cea mai buna calitate, fara sa se uite la bani. Insa in graba lui de a alege ce e mai bun, nu a avut rabdare sa caute si cel mai bun pret, deci s-a oprit la primul magazin si a luat tot ce a gasit mai scump.

Foarte fericit de alegerea facuta, a inceput constructia, convins fiind ca va avea o casa trainica si frumoasa. Lunile treceau, constructia avansa, dar dupa ce a ridicat casa, a realizat ca nu mai are bani si pentru zugraveala, mobila sau decoratiuni interioare.

Asadar s-a vazut pus in situatia de a fi un personaj din proverbul “Afara vopsit gardul, inauntru leopardul”. Era prea tarziu cand a realizat greseala facuta. Ar fi vrut sa fie mai cumpatat, sa se documenteze mai mult, sa apeleze la consultanti, dar tot ce putea face acum era sa doarma pe o saltea gonflabila, sa manance la o masa formata din cutii de carton si sa munceasca pe rupte, sa stranga bani pentru a pune la punct casa pe care o construise.

Fratele mijlociu, vazand gafa pe care o facuse mezinul, a stiut sa caute mai mult, pentru a putea gasi materiale de calitate la preturi mai mici, pastrand astfel bani si pentru a finisa interiorul casei. Dar intre timp, sotia sa a ramas insarcinata si astfel au aparut cheltuieli in plus: camera copilului, consulatatii, ecografii, hainute si accesorii, toate lucruri deloc ieftine.

sursa foto: freepick

Fiind pus in situatia in care trebuie sa reduca de undeva cheltuielile, a decis sa achizitioneze un boiler si o centrala electrica second hand de la o persoana cunoscuta, avand incredere ca vor merge fara probleme si ii vor scoate din iarna.

Nu a stiut cat de importante sunt instalatiile termice si cat de multe probleme pot crea daca nu functioneaza cum ar trebui. A aflat insa in scurt timp, iar pe parcursul iernii a ajuns sa investeasca in reparatia celor achizitionate SH mai mult decat ar fi dat pe unele noi.

Fratele cel mare, mai intelept si mai cumpatat, a luat aminte la cele intamplate fratilor lui si dupa ce s-a documentat temeinic, a luat cea mai buna deicizie: a apelat la un market network din domeniul materialelor de construcții, primul din tara, Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro.

Astfel, el a primit consultanta de la specialisti in domeniu, a reusit sa cumpere totul dintr-un singur loc si sa compare ofertele de la furnizori pentru a se asigura ca va alege calitate la cel mai bun pret.

Marfa i-a fost livrata direct de la producator si a ajuns la el in cele mai bune conditii, la timp pentru a incepe constructia casei sale de vis.

Totul a fost gandit, discutat si programat in prealabil, pentru a nu lasa loc de greseala sau de neprevazut. Iar casa facuta de el a fost asa cum au visat, oferindu-le lui si proaspetei sotii tot confortul, linistea si siguranta de care aveau nevoie.

sursa foto: freepick

Iar in anul urmator, cand fratii lui mai mici se pregateau sa repare greselile facute cu casele lor, le-a prezentat si lor casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro, pentru a-i ajuta sa faca cele mai bune alegeri in materie de constructii, instalatii, termoizolatii, tencuieli si amenajari interioare.

Povestea spune ca datorita priceperii acumulate in timp, toti cei trei frati au devenit constructori de succes, avand de partea lor experienta, materialele de calitate la cele mai mici preturi si consilierii de la Casa de comenzi.

Si am incalecat pe-o sa, si v-am spus Povestea celor trei frati constructori asa;

Si-am incalecat pe un iepure cu coada scurta,

Sa va spun ca povestea e reala, iar Vindem-Ieftin.ro la nevoie te ajuta.

Poti primi chiar si consultanta prioritara, daca te grabesti,

Daca in grupul VIP vrei sa pasesti.

Articol scris pentru SuperBlog 2021

One thought on “Povestea celor trei frati constructori

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s