Super Blog · Uncategorized

Emotia unei amintiri ce dainuie peste timp

Am vrut sa astern litere pe o foaie, sa iti daruiesc o scrisoare,

Dar m-am temut ca se va pierde pe un raft si nu va sti sa zboare.

Am vrut sa iti compun un cantec si sa ti-l cant poate, candva

Dar m-am temut ca in vacarul orasului, nu-l vei putea asculta.

Am vrut sa iti daruiesc o bijuterie unica si speciala, exact ca tine

Ce pastreaza vie povestea noastra, care a unit doua straine.

Am ales o bijuterie inteligenta Anyoli, ce ascunde un colt de suflet

Sa iti fie alaturi mereu, ca o floare vesnica in al vietii buchet.

Draga M.,

Imi amintesc de prima clipa in care te-am vazut. M-am vazut pe mine, cumva, prin tine. Erai un copil speriat, care privrea mai mult in jos. Pastrai distanta fata de ceilalti, iar ei nu te invitau niciodata sa te joci cu ei.

Mi-am vazut timiditatea, oglindita in ochii tai de caramel. Si am stiut ca noi doua vom deveni prietene.

Au trecut de atunci 23 de ani. O viata de om! Au fost 23 de ani de prietenie loiala, neconditionata, sincera si minunata.

Mai stii cum ne imaginam cand eram mici, ca atunci cand vom fi oameni mari, vom continua sa fim prietene? Spuneai ca tu te vei casatori prima, eu eram prea pretentioasa ca sa ma marit devreme. Eu voi avea o cariera de succes, voi fi ocupata, dar nu voi uita de tine. Ne vom vedea in oras, la cafea, asa cum fac oamenii mari. Si ne vom suna ori de cate ori una din noi are o problema despre care vrea sa vorbeasca sau o bucurie pe care vrea sa o impartaseasca.

Nu credeam cu adevarat ca va fi asa, iti marturisesc. Nu suna realist, nu parea posibil, nu mai auzisem de o prietenie care sa dureze zeci de ani.

Am sfidat orice prognostic si am trecut peste toate impreuna. Ma simt foarte norocoasa ca te am si sper ca vom continua sa mai fim prietene inca cel putin 23 de ani, preferabil mai mult.

Pentru ca vreau sa iti spun cat de mult tin la tine, la noi, si cat de recunoscatoare sunt si fericita ca te-am cunoscut si ai ales sa ramai in viata mea, vreau sa iti daruiesc un colier din colectia de coliere inteligente Anyoli.

Emotia unei amintiri ce dainuie peste timp

Am ales o bijuterie Anyoli pentru ca este o bijuterie cu stocare inteligenta. Trebuie doar sa ai aplicatia Anyoli instalata pe telefon si prin simpla atingere a acestui colier de telefonul pe care este instalata aplicatia, vei putea vedea mesajul meu.

sursa: anyoli.ro + edit Canva

Astfel, chiar si atunci cand nu voi putea fi langa tine, o parte din mine va fi acolo, transmitandu-ti incurajari si spunandu-ti ca totul va fi bine. Dupa prima accesare a mesajului, vei putea sa il vezi ori de cate ori vrei, chiar daca telefonul este offline.

Bijuteriile Anyoli au fost create pentru a putea oferi cadouri de suflet, amintiri care nu se vor pierde niciodata si pentru a sustine conexiunea puternica dintre doua persoane.

Anyoli a patentat un concept prin care o bijuterie se poate transforma intr-un dar unic si insufletit, personalizat digital cu un mesaj text, poza, video, link sau document.

Creatie Canva. Foto: Anyoli

Pentru cadoul tau de suflet am ales un colier gingas si elegant, cu piatra Madre Perla, de o finete absoluta si o profunzime in care poti sa te scufunzi, daca te uiti prea atent. Madre Perla este supranumita “mama norocului” si se spune ca te poate ajuta sa obtii fericirea absoluta.

Vreau ca atunci cand te uiti la acest colier si cand vezi mesajul din interiorul ei, sa te simti puternica, mandra te omul care ai devenit si capabila sa faci orice iti propui. Acesta e mesajul principal pe care vreau sa ti-l transmit si te rog sa il repeti de fiecare data cand iti e greu: eu pot!

Asa cum doi oameni care privesc la acelasi lucru il pot vedea diferit, tu nu vezi cat esti de puternica. Insa eu cand ma uit la tine vad un om capabil sa mute muntii, daca vrea. Este suficient sa crezi in tine, iar pentru asta iti sunt alaturi, sa iti spun ca atunci cand tu decizi sa faci un lucru, Universul se pregateste deja sa te ajute sa il infaptuiesti.

Acum stiu ca vom ramane prietene toata viata, acum cred in noi. Nu este un cadou care sa iti aminteasca de mine, ci unul care sa iti aduca aminte cata determinare, curaj si putere ai si cum iti voi fi alaturi mereu.

Iti multumesc pentru ca imi esti aproape si ma bucur ca prin intermediul unei bijuterii Anyoli am reusit sa iti daruiesc emotia unei amintiri ce dainuie peste timp.

Articol scris pentru SuperBlog 2021

Advertisement

2 thoughts on “Emotia unei amintiri ce dainuie peste timp

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s