Super Blog

Crăciunul de vis, pe o insulă exotică

Vă invit să visați alături de mine!

Mie îmi place să visez, este o activitate relaxantă, ce îmi poartă pașii imaginari spre căi necunoscute, mă inspiră și mă ajută să realizez ce îmi doresc de fapt și de ce merită să muncesc pentru îndeplinirea dorințelor mele.

creatie Canva

Iar visul meu începe așa: am câștigat o vacanță de Crăciun alături de cei dragi, oriunde pe planeta această, cu toate costurile incluse. Tot ce trebuie să fac este să aleg destinația, să îmi fac bagajele și să mă bucur de un Crăciun de vis.

Am oscilat puțin între Tarifa, micul orășel din Spania pe unde se plimba personajul principal din “Alchimistul” lui Paulo Coelho, căutând comoara din vis, și Maldive, mai exact regiunea Atolul Kaafu. Am ales-o pe cea din urmă, dat fiind că Tarifa e la câteva ore de mers cu avionul și nu presupune un efort financiar uriaș.

Da, dar – veți spune și va înțeleg – Crăciunul este despre iarnă, colinde și zăpadă. Moș Crăciun vine cu sania, nu cu barca. Un Crăciun exotic aproape că nu se simte ca un Crăciun!

sursa foto: freepik + edit Canva

Ei bine, Crăciunul este în primul rând despre bucurie, despre dăruire, despre a fi alături de cei dragi. Iar mie îmi face o enormă bucurie să stau pe plajă, în Atolul Kaafu unde sunt în medie 28-30 de grade Celsius în luna decembrie, să simt cum razele soarelui îmi scaldă trupul și să savurez un Mojito sau ce cocktailuri exotice există în Maldive. O bucurie mare va fi  să fac scufundări, să mă plimb cu barca și să înot în ocean, dar și să le ofer celor dragi cea mai frumoasă vacanță din viața lor.

Mă visez locuind pentru câteva zile într-un bungalou plutitor, iar cântecul oceanului să mă legene să adorm. Nisipul cald de pe plajă să îmi spună “bună dimineață” când mă trezesc, iar soarele și căldura să mă însoțească pretutindeni. Cât despre cadouri, Moș Crăciun cred că va găsi drumul către această locație de vis, are el metodele lui. 🙂

Crăciunul de vis, pe o insula exotică – să facem bagajul!!

În vacanța de vis ce va urma vreau să port multe rochii. Am ales de la https://answear.ro/h/rochii-albe.html vaporoase, cu țesătură netedă, pentru a arăta perfect în timp ce mă plimb pe plajă, dar și rochii în culorii vii, cu spatele gol, pentru zilele foarte călduroase petrecute la soare.

sursa foto: answear.ro, freepik + edit Canva

O fustă scurtă, o pereche de jeanși, câteva tricouri și topuri scurte, o pereche de pantaloni scurți, două costume de baie, ceva de încălțat și bagajul e aproape gata.

Crăciunul de vis, pe o insulă exotică – ținuta de Gala

Există un proces foarte simplu prin care reușesc de fiecare dată să îmi aleg hainele potrivite pentru o ocazie anume:

  1. Mă gândesc la ce articol vestimentar mi-ar plăcea: rochie, jeanși, geacă, bluza și așa mai departe.
  2. Intru pe answear.ro și cu ajutorul filtrelor găsesc rapid hainele dorite.
  3. Plasez comanda și în 48 de ore ajunge coletul. Nu am avut până acum probleme să nu coincidă mărimile sau să nu îmi mai placă articolul comandat, deci nu va pot povesti prea mult despre procedura de retur, decât că ea există, este simplă și transparentă, ușor de accesat din site.

La Answear pot găsi peste 400 de branduri, de la Adidas, Nike, Puma, la Mango sau Tommy Hilfiger, Guess Jeans și altele.

Așadar, se impune o sesiune de shopping intensiv pentru această vacanță de Crăciun.

Pentru petrecerea de Crăciun am ales o rochie elegantă ce poate fi găsită în colecția de rochii roz pe Answear.ro.

sursa foto: answear.ro, freepik + edit Canva

Această rochie din colecția Red Valentino a devenit preferata mea din secunda în care am văzut-o și mi-a plăcut că este genul de rochie care arată superb indiferent de tipul de încălțăminte cu care este combinată. Este o rochie comodă și elegantă, rozul mi se potrivește de minune, iar modelul îmi avantajează silueta.

Designerul german Karl Lagerfeld a spus foarte frumos un lucru extrem de adevărat: „Luxul înseamnă să ai nonşalanţa unui tricou într-o rochie scumpă.”

Și exact asta caut la articolele vestimentare pe care le cumpăr: să fie lejere, comode de purtat și să se muleze pe stilul meu. Să fie o notă în cântecul meu, acea notă care transmite emoția întregii melodii, care completează ansamblul și atrage aplauzele. Însă o notă, care se încadrează perfect și se mulează după melodie, nu un interpret care cântă în locul meu.

Articolele vestimentare de la Answear au acel ceva și știu să te pună în evidență pe tine, să îți sublinieze calitățile, să îți flateze silueta și să îți dea încredere. Însă, atunci când pășești îmbrăcată în ele, ești tot tu și nu încerci să pari altcineva. Nici nu ai avea de ce.

Crăciunul de vis, pe o insula exotică

Mi-a plăcut dintotdeauna să fac lucrurile altfel. Uneori intentionat, alteori fără să realizez. Îmi place să merg la mare și primăvara, toamna sau iarna, deși toată lumea merge doar vara. Îmi place să mănânc brânză cu dulceață, să port rochii elegante în combinație cu bocanci și să fiu sinceră într-o lume din ce în ce mai ascunsă.

Arhiva personala + edit Canva

Tocmai de aceea, o vacanță de sărbători pe o plajă din Maldive este exact felul în care mi-aș petrece Crăciunul de vis, dacă aș avea un buget nelimitat.

E imprevizibil, e exotic, e… altfel. Și așa sunt și eu.

Articol scris pentru SuperBlog 2021

Advertisement

2 thoughts on “Crăciunul de vis, pe o insulă exotică

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s