filme si carti · Super Blog · Uncategorized

5 sfaturi pentru o iesire reusita la cinema

De ce am merge la cinema in 2021, cand avem atatea platforme de streaming, pe care le putem folosi pentru a vedea un film din confortul casei noastre?

Raspunsul e simplu: experienta de la cinema nu se compara cu cea de acasa, chiar daca, trebuie sa recunoastem, uneori e super cozy&chill sa te uiti la film de acasa.

Calitatea filmului este mai buna, indiferent ca alegi un film in format clasic, IMAX sau 3D. In plus, poti viziona alaturi de prieteni, iesitul din casa iti face bine, iar nachos atat de bune ca la cinema nu mai gasesti in alta parte.

sursa: Freepik + edit Canva

Un film este mai bun atunci cand il vezi la cinema, aceasta e parerea mea.

5 sfaturi pentru o iesire reusita la cinema

  1. Genul filmului nu este important, atata timp cat este pe gustul tau si al persoanelor cu care mergi sa il vezi. In tinerete, sa zic asa, adica pe la 20-25 pe ani, imi placea sa vad filme horror la cinema. Dupa ce am trecut de 30 de ani nu prea ma mai tine inima, asa ca aleg filme de actiune sau SF.
  2. Daca vrei sa vezi un film aparut de curand, nu astepta prea mult. Nu spun sa mergi neaparat la avanpremiera, desi e si asta o idee, dar in prima saptamana de la aparitie e cel mai bine. Altfel, vei incepe sa vezi pareri si spoilere pe social media, care s-ar putea sa strice din frumusetea de a vedea un film abia aparut.
  3. Daca este un film cu audienta generala, evita intervaul 10-17, pentru ca vor fi multi copii si ceva harmalaie. Daca esti mai pretentios si vrei liniste totala, fara discutii pe langa film, persoane care citesc subtitrarea cu voce tare sau alt zgomote care sa te distraga de la actiunea filmului, evita intervalul orar mai sus mentionat.
  4. Asigura-te ca ai baut apa, ai mers la toaleta, ai inchis telefonul inainte de a intra in sala de cinema, astfel incat odata inceput filmul sa nu ai probleme care sa te distraga.
  5. Experienta de a vedea o productie buna la cinema nu se poate incheia decat cu o masa in oras, alaturi de prietenii cu care ai vazut filmul, pentru a dezbate impreuna actiunea si a schimba impresii la cald.

Daca nu ai idee care va fi urmatorul film pe care sa il vezi, afla ca pe 3 decembrie 2021 se lanseaza in cinematografe filmul “Ghostbusters Afterlife” / “Vânătorii de fantome: Moștenirea”.

sursa: InterComFilm

Cred ca atat fanii filmului Ghostbusters cat si iubitori ai genului comedie de acțiune SF care erau prea mici atunci cand a aparut primul film vor vrea sa il vada pe acesta, pentru ca promite sa fie cel putin la fel de savuros.

creatie Canva

Carrie și copiii ei se mută intr-un orasel din Oklahoma, acolo unde bunicul le lasase mostenire o ferma abandonata si plina se secrete sinistre. Cat de curand ei vor afla ca aceea nu este singura mostenire primita, ci ca mai exista una, mult mai intunecata, care isi cere tributul.

sursa: InterComFilm

Stiu ca eu una abia astept sa il vad.

Asa ca rezerva un loc (in randurile de la mijloc ai cea mai buna vedere), nu uita de o portie de nachos sau pop-corn de la casa de bilete si pregateste-te sa pasesti intr-o poveste plina de adrenalina si efecte speciale la un alt nivel.

Articol scris pentru SuperBlog 2021

Advertisement

One thought on “5 sfaturi pentru o iesire reusita la cinema

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s