Spring SuperBlog 2022 · Uncategorized

Termometrul Geratherm, ajutor de nadejde pentru parintii ingrijorati

Cand am vazut prima data un copil nou-nascut, aveam 14 ani si am intrebat, facand ochii mari: nu le-a fost teama sa il ia acasa?

Era atat de mic si atat de lipsit de aparare! Nu stia sa spuna ce il doare sau ce ii trebuie, mi se parea imposibil sa poti avea grija de un suflet atat de fragil. Daca faci ceva gresit? Daca il strici?

De unde stii cand plange de foame sau cand plange pentru ca il doare ceva?

Adevarul e ca la inceput, nu stii. Si fiind proaspat parinte ai nenumarate motive sa te ingrijorezi sau sa te panichezi. Bebelusul nu vine cu instructiuni si ca parinte fara experienta in mintea ta se starnesc atat de multe intrebari…

La unele, doar experienta va raspunde. Pentru altele, ai nevoie de dispozitive sigure, care sa iti dea raspunsuri certe.

Produs: Geratherm. Foto: Freepick

Bebelusul este cald pentru ca are febra sau e prea cald in camera? Aceasta este o intrebare la care poate raspunde un termometru cu infrarosu.

De ce un astfel de termometru modern si nu unul clasic?

Un termometru clasic presupune ca bebelusul sa fie treaz si aduce un anumit disconfort. Pentru parinti, dar mai ales pentru parintii panicosi, termometrul fara contact este solutia ideala pentru ca masoara temperatura in doar trei secunde. Este suficient sa indrepti termometrul spre fruntea copilului pentru a afla raspuns la intrebarea care te macina: oare are febra?

Nu este nevoie sa muti bebelusul din patut, sa il intorci, sa il dezbraci sau sa faci orice altceva. Simplu si rapid vei afla ce temperatura are.

Termometrul Geratherm Non Contact

Sunt lucruri care pur si simplu nu se fac. Spre exemplu, sa trezesti un bebelus care doarme. Un copil obosit va dormi. Un copil foarte obosit ori trezit din somn fara voia lui, va plange toata noaptea, incapabil sa adoarma.

De aceea, termometrul Geratherm Non Contact este alegerea ideala pentru masurarea temperaturii corporale, fara atingere sau disconfort si nu ar trebui sa lipseasca din nicio familie cu copil mic.

In plus, termometrul Geratherm non contact poate masura temperatura lichidelor si temperatura ambientala. Proaspetii parinti pot afla exact cate grade are apa din cadita, laptele praf din biberon, sau care este temperatura din camera bebelusului.

Asadar, la intrebarea “Bebelusul este cald pentru ca are febra sau e prea cald in camera?“, poate raspunde cu exactitate termometrul non contact, spunandu-ne si daca in camera este prea cald, si daca cel mic are sau nu febra.

Termometrele Geratherm, alaturi de noi pe tot parcursul vietii

Atat copiii cat si adulti au nevoie de produse medicale performante, de incredere, pe care stiu ca se pot baza.

Gama de termometre Geratherm dispune de mai multe modele, pentru uz personal si profesional, care au acelasi scop comun: acuratete in masurarea temperaturii.

Produs: Geratherm. Creatie Canva.
  • Termometrul non contact este ideal pentru bebelusi, dar este folosit cu succes in clinici si spitale de pediatrie.
Produs: Geratherm. Creatie Canva.
  • Termometrul rapid are un timp de masurare foarte scurt: intre 9 si 15 secunde, in functie de zona
Produs: Geratherm. Creatie Canva.
  • Termometrul clasic XL este o alegere foarte buna pentru persoanele varstnice, carcasa “lupa” permitand o citire usoara.
Produs: Geratherm. Creatie Canva.
  • Termometrul clinic are afisaj digital, este rezistent la apa, la dezinfectant si la socuri.
Produs: Geratherm. Creatie Canva.
  • Termometrul clasic este similar cu cel pe care il aveau parintii si bunici nostri, insa acestea este sigur, fara mercur.

Termometrul Geratherm, ajutor de nadejde pentru parintii ingrijorati

Indiferent daca esti proaspat parinte sau ai experienta, daca ai copil nou-nascut sau mai maricel, este necesar sa ai un termometru la indemana, atat in casa, dar si cand pleci in vacanta.

Iar daca nu ai copil, termometrul nu ar trebui sa lipseasca din casa ta, pentru ca de multe ori tindem sa estimam gresit temperatura pe care o avem. Unii dintre noi par a fi pe moarte, cand de fapt au o raceala banala cu febra 37, altii spun ca nu au nimic si isi vad de treburile care necesita rezolvare urgenta, dar de fapt au febra 39 si o nevoie acuta de un antitermic si un somn bun.

Sanatatea noastra si a copiilor nostri sunt cele mai importante, de aceea ar trebui sa ne bazam doar pe dispozitive medicale consacrate, sigure si care dispun de tehnologie moderna.

Pentru ca mai presus de visuri si aspiratii, de orice reusita sau lucru material, ar trebui sa ne reamintim constant ca:

Prima bogatie a omului este sanatatea.

Ralph Waldo Emerson

Articol scris pentru Sring SuperBlog 2022

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s