Spring SuperBlog 2022 · Uncategorized

Trei prieteni de nădejde: încrederea, optimismul și produsele Allurene Cosmetics

Am avut mulți prieteni de-a lungul vieții. Unii, au plecat trântind ușa după ei și nu s-au mai întors. Pe alții, destinul i-a purtat pe drumuri separate de al meu. Ne mai întâlnim din când în când, total întâmplător și ne salutăm, dar cam atât. Timpul nostru împreună s-a terminat și nu poți resuscita o prietenie căreia nu-i este dat să se întâmple.

O parte dintre prietenii pe care i-am avut m-au învățat lecții importante; unii au făcut-o intrând în viața mea, alții ieșind definitiv din ea.
Însă nu mă plâng, deoarece chiar și atunci când lucrurile nu se întâmplă așa cum ne dorim, este mai bine să zâmbim pentru că un lucru bun s-a întâmplat, spre exemplu am avut un om frumos în viața noastră, decât să plângem că s-a terminat.

Trecem prin diferite stadii de dezvoltare de când ne naștem și până la bătrânețe, iar dacă un capitol nu se încheie atunci când îi este dat, nu îi permite altuia nou să înceapă.

Prietenia îndoiește bucuriile și înjumătățește necazurile*

BFF-ul meu, adică prietena mea cea mai bună, care a rămas că o constantă în viața mea când părea că totul se schimbă, a fost mama. Ea mi-a fost alaturi atunci când alții nu au putut și s-a dat singură la o parte atunci când a simțit că trebuie, “să petreci și tu timp cu oameni de vârsta ta”, cum mi-a spus chiar ea.

Am învățat de-a lungul timpului că oamenii nu îmi sunt datori cu nimic și fiecare are viața lui și prioritățile lui, printre care este posibil să nu mă regăsesc. Chiar dacă suntem prieteni de mult timp și avem vârste apropiate, fiecare dintre noi se află în etape diferite de dezvoltare și are priorități diferite, iar cel mai bun lucru pe care îl pot face este să nu iau personal faptele care, de fapt, nu sunt despre mine.

Așadar, pe lângă BFF-ul meu, mama, și pe lângă alte patru sau cinci prietene bune, care îmi sunt alaturi atât cât pot și cum pot, am înțeles că cei mai buni prieteni îmi sunt, de fapt, încrederea, optimismul și produsele Allurene Cosmetics.

Primul prieten de nădejde: Încrederea

La început nu ne înțelegeam deloc, eu și Încrederea. Eram un copil mic într-o lume mare și aveam multe insecurități. Pe parcurs, am început să îmi dau seama de adevărata mea valoare, iar Încrederea mi-a devenit un prieten bun, care mă încurajează atunci când îmi e greu și mă susține să reușesc în tot ce îmi propun.

Foto: Unsplash. Editare Canva

Am învățat că atâta timp cât cred în ea, pot ridica munții din loc sau îi pot convinge să vina ei la mine. Pot finaliza orice proiect, oricât de dificil ar părea, pot face față oricărei situații, pot trece prin viață lăsând o urmă, pentru a nu fi uitată.

Adevărul este că ai aproape totul, daca ai Încredere.

Al doilea prieten de nădejde: Optimismul

Optimismul nu presupune să crezi că viața e roz și totul vă fi bine mereu. Viața este un drum cu suișuri și coborâșuri, este absolut normal să mai avem și perioade grele, stresante, triste.

Prietenul meu Optimismul m-a învățat că oricât de dificilă ar fi o situație, va trece. Într-un fel sau altul, se va rezolva. Nu întotdeauna repede și nu întotdeauna favorabil pentru mine, dar disconfortul meu va descrește ușor, până se va stinge.

Fotografie din arhiva personala

Și m-a mai învățat două lucruri: primul este că “pot încă mult timp după ce am spus că nu mai pot”**. Al doilea este că daca îl iau de braț, pe el, pe Optimism, o să mă ajute să trăiesc prezentul și să sper la un viitor cel puțin la fel de bun și niciodată nu mă va lăsa să cad în capcana trecutului, care își încordează brațele regretelor, ca pe niște liane cățărătoare, care se întind pentru a ajunge la mine.

Asta înseamnă pentru mine Optimismul: puterea de a face față provocărilor, certitudinea că după o perioadă grea vine una frumoasă și o gândire ancorată în prezent, care așteaptă cu bucurie să vadă ce îi rezerva viitorul.

Al treilea prieten de nădejde: produsele Allurene Cosmetics

Sunt produse cosmetice românești lansate recent, pe care mă bucur că le-am descoperit și am devenit unul dintre primii clienți fideli.

Ele mi-au devenit prieteni de nădejde pentru că sunt produse cosmetice de cea mai bună calitate, ideale pentru tenul meu problematic.

Serul de hidratare Allurene

Din cauza oboselii, a poluării, a stresului, a bagajului genetic, dar și din cauză că uneori pur și simplu uit să beau apă, tenul meu devine uscat și deshidratat.

Știți cum ni se întâmplă nouă, femeilor, ca părul să se așeze excelent când stăm acasă, dar să refuze categoric să aibă vreo formă când ieșim în oraș? Tot așa, problemele mele cu deshidratarea tenului apăreau fix în seara de dinaintea unei zile importante, în care trebuia să mă fardez și să mă aranjez.

Astfel o problemă duce la alta, căci fondul de ten refuză categoric să se așeze bine pe un ten uscat. În astfel de momente, nicio cremă hidratantă nu părea că poate hidrata suficient încât să rezolve această problema. Era un coșmar!

Dar o prietenă mi-a recomandat serul de hidratare Allurene, ce conține Hydrotensil, component care asigură hidratare intensă și de durată, susținând refacerea rezervelor hidrice şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă.

Simulare Photoshop

Am simțit diferența încă de la prima aplicare, așadar am continuat să îl folosesc împreună cu alte produse Allurene, ca parte a rutinei mele zilnice.

Iată care sunt celelalte produse Allurene pe care le folosesc pentru o rutină completă de îngrijire și zero probleme cu tenul:

Crema contur pentru ochi Allurene

De când mă stiu, am fost o persoană certată cu somnul. În prima jumătate a vieții mele, îmi plăcea să mă trezesc foarte devreme, la ore pe care acum le consider imposibile, cum ar fi cinci sau șase dimineața.

În a doua jumătate a vieții, a început să îmi placa să stau treaza până tărziu. Noaptea are farmecul ei, cu liniștea profunda din orașe și luna care își leagănă razele peste Pământ.

Sursa foto: Freepick. Editare Photoshop.

Însă acest obicei al meu vine la pachet cu o altă problemă care se reflectă asupra tenului: cearcănele.

Crema contur pentru ochi Allurene reduce ridurile și cearcănele. Se folosește după demachierea tenului și îngrijește cu blândețe zona sensibila din jurul ochilor.

Cremă antirid Allurene 

Este o crema antirid 30+ ce previne și reduce ridurile. Îmi este foarte utilă pentru că poate fi folosita ca bază de machiaj, dar și pentru că ajută pielea să își păstreze tonusul și elasticitatea, stimulând producția de colagen din piele.

Datorita ingredientului numit Phytosqualan, redă suplețea și elasticitatea pielii, având și un puternic efect de hidratare.

Lapte demachiant Allurene 

Este recomandat pentru toate tipurile de ten și are mai multe efecte benefice:

  • curăță tenul și îndepărtează machiajul și impuritățile
  • ajută la reducerea cearcănelor și îmbunătățește tonusul pielii
  • hidratează și îmbunătățirea flexibilității pielii

Trei prieteni de nădejde: încrederea, optimismul și produsele Allurene Cosmetics

Uneori este ușor să uităm de noi, în acest vârtej numit viață. Să ne pierdem unicitatea, într-un oraș aglomerat și mereu pe fugă și să ne amintim doar uneori, fugitiv, cine suntem și cine ne dorim să fim.

Însă dacă ai alaturi prieteni de nădejde, iți vor aminti constant care e drumul tău și faptul că tu ești cea mai importantă persoană din viața ta și trebuie să ai grijă de tine.

Poate suna egoist, dar nu este. Așa cum în avion, însoțitoarea de zbor te învață să iți pui mai întăi ție masca de oxigen, în cazul unor probleme, și abia mai apoi copilului sau celor dragi de lângă tine, și în viață trebuie să ai grijă mai întăi de tine, ca mai apoi să îi poți ajuta pe ceilalți.

Iar atunci când investești în tine, se vede. În plus, îi poți influența și pe alții să facă acest pas important pentru ei.

Nu întâmplător încrederea, optimismul și produsele Allurene Cosmetics îmi sunt cei mai buni prieteni; ei mă ajuta să cred în mine, să mă îngrijesc, să mă construiesc.

Aceștia îmi sunt cei trei prieteni, toți la fel de importanți, care m-au învățat să trăiesc frumos și să mă bucur de fiecare clipa. Ei mă ajută să devin cea mai bună versiune a mea și îmi dau încredere să strălucesc, atât pe interior cât și la exterior.

Foto: Unsplash. Editare Canva

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2022

*Citat de Francis Bacon

**Citat de Octavian Paler

Advertisement

One thought on “Trei prieteni de nădejde: încrederea, optimismul și produsele Allurene Cosmetics

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s