Despre ce mi-am mai dat cu parerea

 • Ce trebuie sa stii cand mergi cu catelul in vacanta

  Din ce in ce mai multi oameni merg cu catelul in vacanta, inclusiv eu. Acasa nu prea am cu cine sa o las pe Bela, iar gradinitele/pensiunile pentru catei nu prea imi inspira incredere. Oricum, eu sunt mai linistita cand e ea langa mine, ea e mai fericita cu mine, deci mergem impreuna.

  In fiecare oras exista un numar maricel de hoteluri si pensiuni care accepta animale de companie, deci asta nu ar fi o problema. Dar hai sa vedem ce ar trebui sa stii, totusi, inainte de a pleca in vacanta.

 • Dar de ce taci?

  Tac pentru ca de multe ori am vorbit, dar nu am fost auzita.

  Tac pentru ca ma simt judecata sau compatimita.

  Tac pentru ca nu vreau sa dau motive de barfe “doamnelor” care au prea mult timp liber si nu stiu ce sa faca cu el.

  Tac pentru ca de prea multe ori parerea mea nu a contat.

 • 10 distopii care merita vazute/ citite

  Distopile sunt genul meu preferat de film si de carte. Ele descriu o lume viitoare sau imaginara, mult mai grea, de-a dreptul gresita uneori. Dex-ul spune ca distopie inseamna asta:

  DISTOPÍE (< fr.) s. f. Termen modern construit prin opoziție cu utopie și care se aplică unei lumi imaginate și negative. Printre creațiile distopice sunt mai renumite „Mașina timpului” a lui G. H. Wells, „1984” de G. Orwell și „Noi” de E. Zamiatin.

  Am citit si am vazut multe distopii mai mult sau mai putin cunoscute, iar astazi va prezint pe scurt 10 dintre ele, care isi merita timpul si banii.

Abonare