Despre ce mi-am mai dat cu parerea

 • Cafeaua buna se cunoaste de dimineata

  Suna alarma si ii dai amanare. Hai recunoaste, si tu faci asta! De cate ori? In timp ce privirea ti se limpezeste si gandurile isi gasesc oranduiala fireasca, te gandesti la ce ai de facut in ziua care tocmai a inceput: proiecte, sedinte, deadline-uri… stiu cum e. Dar ce ar fi daca ai incepe cu o pauza?

  Da, ai auzit bine! O pauza de cafea, in care sa te bucuri de aroma deosebita de cafea proaspat prajita, sa iti dai timp sa o bei fara graba si sa te umple de energie pentru intreaga zi.

  Inainte e a deschize e-mail-ul, inainte de a te urca la volan pentru a da piept traficului de dimineata, inainte de a permite stresului sa intre in viata ta pentru inca o zi, savureaza o cafea de specialitate si ziua ta deja va fi devenit mai buna.

 • Zece sfaturi pentru a crea o atmosfera cozy


  Uneori, când sunt la birou, în trafic sau în diverse locuri cu treaba , mă surprind visând cu ochii deschiși la momentul în care voi ajunge acasă , în spațiul meu confortabil, cald și relaxant, mai pe scurt “cozy” și mă voi uita la serialul preferat.

  Orice spațiu poate deveni cozy, dacă bifează anumite aspecte: trebuie să fie un spațiu intim , în care te simți bine, deci clar acasă e locul cel mai potrivit; ajută să ai ceva care să îți țină de cald, o lumină ambientală plăcută și mobilier sau accesorii care să te facă să te simți foarte confortabil.

  Tipul de lumina , decorațiunile , chiar și mirosul din cameră pot contribui la crearea acestei atmosfere de confort absolut.

  Dacă nu știi exact cum să îți organizezi acest spațiu, iată zece sfaturi pentru a crea o atmosfera cozy:

 • De azi se schimba foaia

  Se spune ca uneori nu e suficient sa intorci foaia, trebuie sa o rupi. Si nu e suficient sa inchizi o usa, trebuie sa o bati in cuie.

  Inteleg de unde vine aceasta dorinta de a incheia lucrurile cu cineva, fie si intr-o maniera mai dramatica. E simplu: se intampla atunci cand ti-a ajuns. Dar nu doar ca ti-a ajuns, dar te-a si depasit, te-a ingropat, nu mai poti.

  Cum ce ti-a ajuns? Felul in care se poarta cu tine persoana respectiva.

  Eu azi vreau sa intorc foaia nu cu altii, ci cu mine.

Abonare