Spring SuperBlog 2022 · Uncategorized

Depozitul virtual si casa din vis

“Imi amintesc de tine

Stateai in fata mea

A fost de ajuns o privire

Ce n-o pot uita.”

A fost dragoste la prima vedere: eu, visatoarea cu parul rosu valvoi si ea, casuta cocheta cu acoperis de stuf. In acel moment am stiut ca trebuie sa am si eu una a mea, o casuta de suflet.

Arhiva personala

Asa ca mi-am dorit sa am si eu una a mea si mi-am propus sa o construiesc eu. Cat de greu poate fi?

Depozitul virtual si casa din vis

In primul rand, sa nu rostiti niciodata intrebarea asta cu voce tare. “Cat de greu poate fi?” si “Ce ar putea merge rau?” sunt lucruri care pur si simplu nu se spun.

Insa nu va voi povesti toate pataniile mele si lucrurile pe care mi-as fi dorit sa le fac diferit, ci am sa fac un mic ghid care sa va ajute in acest proces de la a visa, la a avea casa din vis.

Primul pas este sa cumperi terenul, intr-o zona preferata de tine. Mie imi place mediul rural, pentru ca ador natura si viata la sat. Daca ai primit mostenire un teren, felicitari! Esti un norocos. Daca nu, va trebui sa achizitionezi unul.

Pasul doi presupune putina birocratie, inainte de a incepe constructia propriu-zisa. Ai nevoie de un Certificat de Urbanism de la primaria de care apartine terenul tau, apoi trebuie sa depui actele pentru obtinerea unui aviz si in cele din urma finalizarea proiectului si asteptarea Autorizatiei de Construire.

Daca nerabdarea ta deja a crescut, am o veste buna si una mai putin buna.

Vindem-Ieftin.ro

Vestea proasta este ca te asteapta un drum relativ lung pana la casa din vis. Vestea buna este ca poti simplifica tot procesul cu ajutorul Vindem-Ieftin.ro.

Acesta este un concept unic in domeniul materialelor de construcții din Romania, ce ofera solutii smart, prin scurtarea lantului de la producator la client.

Ce este si cum te ajuta Depozitul Virtual

Depozitul Virtual se comporta precum un depozit fizic; are toata gama de materiale de constructii, de la materiale pentru structura si fundație, acoperișuri si izolații, pana la tamplarile, instalatii electrice sau termice si altele.

Diferenta este ca toate comenzile se fac online sau telefonic si sunt procesate de catre un consultant cu expertiza in domeniu, iar clientul primeste marfa transportata la adresa la care are nevoie de ea.

Cum ajuta:

  • reduce numarul camioanelor care transporta materiale de construcții
  • scurteaza lantul clasic de la fabrica la client
  • scuteste din cheltuielile de logistica
  • reduce timpul pierdut de client in cautarea materialelor potrivite
  • ajuta la reducerea poluarii

Consultantul Vindem-Ieftin.ro se ocupa de toate detaliile de negociere și de livrare. Astfel, prin acest mecanism, el ia de pe umerii tai, ca persoana ce isi face casa, o cantitate enorma de stres. In plus, el negociaza direct cu furnizorii, la cantități mai mari si poate obtine preturi mult mai bune.

Practic, o persoana care a pornit pe acest drum, de a-si construi o casa, trebuia sa mearga la mai multe magazine de specialitate, sa compare preturile materialelor si termenul de livrare, pierzand foarte mult timp la acest pas, atat de important.

Apeland la Vindem-Ieftin.ro, aceeasi persoana poate sta comod pe canapea, in timp ce acceseaza depozitul virtual si comanda cele mai bune materiale pentru viitoarea sa casa. Mai mult, datorita faptului ca nu exista costurile unui depozit fizic, nici acelea ale transportului, dar si pentru ca un consultant specializat va negocia cu producatorii, pretul final al materialelor de constructie va fi mai mic.

Deci, tu poti sa ramai acasa, visand la piscina aceea pe care stiu ca ti-o doresti in curtea din spate, iar datorita acestui concept unic – depozitul virtual – la final vei avea si banii pentru acea piscina, pentru ca ai cumparat simplu si smart.

Vindem-Ieftin.ro

Hai, ca daca iei lucrurile pas cu pas si nu te hazardezi la orice provocare, sa iti faci casa din vis nu mai pare imposibil. Iar solutiile Vindem Ieftin, care au in prim plan beneficiile clientilor si garantia calitatii produselor, te vor duce si mai aproape de visul tau.

Depozitul virtual si casa din vis

Casa din vis nu inseamna doar pereti si un acoperis. Ea este un simbol al faptului ca visurile se pot indeplini. Desigur, poate nu imediat si poate nu toate odata. Si poate nu chiar asa cum ti-ai imaginat. Spre exemplu, acoperisul din stuf la care visam eu nu este o idee foarte buna, in anumite situatii.

Dar daca muncesti pentru ele si daca ai alaturi parteneri de incredere, care sa simplifice pentru tine tot procesul si sa te ajute la fiecare pas, sunt sigura ca visurile se pot implini.

Citat de Abdul Kalam. Creatie Canva.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2022

Advertisement

One thought on “Depozitul virtual si casa din vis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s